Szoftver és app

Niko Home Control II
2017 novemberében a Niko elindította a Niko Home Control II szoftvert.

A programozási szoftver tervezése és logikája még világosabbá és felhasználóbarátabbá vált. Ettől kezdve a telepítő és a végfelhasználó ugyanazt az eszközt használja: a telepítő programozza a telepítést és a felhasználót a módosítások elvégzésére. Következésképpen okosabb megoldásokat kínálunk, amelyek kevesebb programozást igényelnek. Kérjük, olvassa el az online Niko Home Control rendszer kézikönyvét a telepítésről és a programozásról. Mielőtt elkezdené, további információkért forduljon a GYIK-hoz.

Erősen ajánljuk, hogy az új verzió használata előtt a telepítők kövessék a Niko Home Control II képzést.

Ha letölti a programozó szoftvert, az érintőképernyős szoftver az 550-20101 és az 550-20102 érintőképernyő frissítését teszi lehetővé. Ezek a zip fájlok tárolhatók a memóriakártyán, hogy előkészítsék az érintőképernyőket a Niko Home Control II telepítéshez (további információkért olvassa el a mellékelt README fájlt).

Niko Home Control I (csak meglévő telepítések esetén)
A 2017. november előtt programozott telepítéseket nem kell módosítani vagy frissíteni. Az 1.x szoftver és alkalmazások továbbra is támogatottak lesznek, és továbbra is rendelkezésre állnak a meglévő létesítmények programozásához és karbantartásához. 2018 májusától új funkciók állnak rendelkezésre a Niko Home Control II számára, és szükség lehet a meglévő berendezések frissítésére. Ez biztosítja, hogy a meglévő létesítmények is élvezhessék a legújabb funkciókat. Az első generációs szoftverrel létrehozott (.nhcp kiterjesztés által felismerhető) programokat teljesen újratelepíteni kell az új szoftverrel, vagy a Niko ügyfélszolgálata segítségével (teljes vagy részleges) Niko Home Control II telepítéssé kell alakítani. 

  • Szűrők
programozo-szoftver-nhc-ii
Kategória: Szoftver és app

Cikkszám: 550-99102

Niko Home Control II programozó szoftver