Smart motorvezérlő 2x3A

Cikkszám: 551-72301 60x71 karmos rögzítés
Cikkszám: 551-72321 60x71 savaros rögzítés

A smart motorvezérlő, 230 V-os motor vezérlésére. Tartalmaz egy adó- és vevőegységet, amely vezeték nélkül kommunikál a Niko Home Control vezeték nélküli intelligens csomópontjával.

A smart motorvezérlőt a hagyományos motorvezérlés helyettesítésére használhatja.

A kapcsoló képes nyomás nélküli kapcsolást is végrehajtani.

A Niko Home Control vezeték nélküli intelligens csomópontja segítségével további funkciókat lehet beállítani a Niko Home Control programozószoftverrel. Például lehetővé válik, hogy hozzáadjuk egy hangulati vagy all-off funkcióhoz.

Szerelési leírás:

A smart motorvezérlő, alapmérete 60 x 71 mm, karomrögzítés. Valamennyi csatlakozó kapocs legfeljebb 2 x 2,5 mm² vezetéket tartalmazhat. Ha az aljzatot a fogantyúval ellátott sima szerelődobozba szereli, használjon karmokat, amelyek egy csavarral (Pz2 vagy 1 x 5,5 mm-es nyílással) forgathatóak. A 23,5 mm-es befogási mélységű karmok teljesen fellazíthatők. A jobb és a bal oldalon a szerelőlap összilleszthető karmantyúkkal van ellátva, amely lehetővé teszi több kapcsoló gyors és tökéletes vízszintes kapcsolását. A hajtogatott élek a talp külső részén és a belső részük folytatása további robusztusságot biztosít. A bázisok függőlegesen kapcsolhatók 60 x 71 mm-es közép-közép távolságra, egymáshoz csúsztatva. Automatikusan rögzülnek a helyükre. Az alapok vízszintes összekapcsolásához a középponttól a 71 mm-es távolságig az aljzat két, előre kialakított ajkával van ellátva. Ezeket az ajkakat 1 mm-es hosszúságra húzva ez tökéletesen az alsó részen nyugszik, és a 71 mm-es középponttól a távolságig garantált.