Érintőkapcsoló 230V

Kategória: IP termékek

Cikkszám: 551-18000 - Karmos rögzítéssel
Cikkszám:551-18001 - Csavaros rögzítéssel

Smart testreszabható vezérlő képernyő 230V. Az érintőkapcsoló egy teljesen testreszabható érintőképernyő, amely rendkívül felhasználóbarát kezelőfelülettel és egyértelmű szimbólumokkal rendelkezik. A képernyő automatikusan aktiválódik, amikor a kezed közelebb kerül, így átkapcsolhatja vagy elhomályosíthatja a fényeket, beállíthatja a hangulatokat, beállíthatja a szellőztető üzemmódokat, beállíthatja a hőmérsékletet, beállíthatja a redőnyöket és a napellenzőket a kívánt pozícióba, egy műveletben.

Röviden, minden lehetséges vezérlő típus elérhető a Niko Home Control rendszerében. A megfelelő konfigurációs alkalmazással nem csak kiválaszthatja, hogy melyik vezérlőt jelenítse meg, vagy hol jelennek meg a képernyőn, hanem azt is, hogyan navigálhat a vezérlő képernyőkön. Ezt az alkalmazást ingyenesen letöltheti a mobileszköz megfelelő alkalmazásboltjában.

A képernyő könnyen szerelhető bármilyen szabványos szerelődobozba, karmantyúval vagy csavaros rögzítéssel.  230V AC tápellátással működik. Ez a 230V-os váltóáramú váltóérintkezõ kapcsolóval van ellátva, ami azt jelenti, hogy könnyen cserélhetõ egy hagyományos egypólusú kapcsolóval. A Niko Home Control vezeték nélküli intelligens csomópontjával (552-00001) és a Niko Home Control termékcsalád további csatlakoztatási pontjaival a hagyományos kábelezéshez könnyen hozzáadhat további automatizálást a hagyományos telepítéshez.

A képernyő a vezeték nélküli otthoni hálózaton keresztül kommunikál a Niko Home Control többi rendszerével. Aktív internetkapcsolatra van szükség a képernyő aktiválásához és regisztrálásához. Ez az internetkapcsolat biztosítja, hogy a képernyő és a Niko Home Control telepítés mindig naprakész legyen, és a legújabb funkciókkal rendelkezzen.

Műszaki jellemzők:

  • Touchswitch, csatlakoztatható testreszabható vezérlő képernyő, 230 V, karomrögzítés.
  • Képernyő típusa: megvilágított színes kijelző, mérete 45 x 45 x 32 (HoxSzéxMé)
  • Minimális környezeti hőmérséklet: 0 ° C
  • Maximális környezeti hőmérséklet: +40 ° C
  • Méretek (HoxSzéxMé): 83 x 83 x 11,3 mm