Analóg érzékelő modul

Cikkszám: 550-00230

Az analóg érzékelő modul három külső 0-10 V teljesítményű analóg érzékelő csatlakoztatását teszi lehetővé a Niko Home Control rendszerhez. Ezeknek az érzékelőknek alkalmasnak kell lenniük a biztonságos extra alacsony feszültségű (SELV) alkalmazásokhoz, mint például a napfény, a szél, az eső, a CO2, a páratartalom vagy a hőmérséklet mérésére szolgáló érzékelők. A mért értékek függvényében automatikusan vezérelhetőek akár a napellenzők, a redőnyök és a lámpák.

Ha egy csatlakoztatott érzékelő aktiválva van, a megfelelő bemenet 0 és 10 V közötti jelet kap, és a modul továbbítja ezt az értéket és a címet a vezérlőnek, amely egy vagy több előre programozott műveletet aktivál. Minden egyes bemeneti feszültségnek megfelelő értéket a programozó szoftver segítségével állítanak be. A csatlakoztatott érzékelő aktiválása szimulálható a gomb megnyomásával. A tényleges bemenet ebben az esetben két percig kikapcsol.

Az érzékelők és a modul közötti távolság nem haladhatja meg a 100 m-t. Legfeljebb három érzékelő csatlakoztatható modulonként. Rendszerenként legfeljebb 10 modul csatlakoztatható.

Amikor a modul megfelelően működik, a STATUS LED csak a TEST üzemmódban világít. Ha egy vagy több hiba lép fel, a LED villog, hogy a hiba legmagasabb prioritású hibakódját jelezze.

Alkalmas 0-10 V (SELV) kimenettel rendelkező érzékelőkhöz 

Az érzékelők és az érzékelő modul közötti maximális távolság: 100 m

Műszaki leírás:

  • Csúsztatható érintkező a modul csatlakoztatásához a következő modulhoz a DIN sínen
  • Csatlakozókapcsok: 1 x 4 csavaros kapocs
  • Huzalkapacitás: 3 x 1,5 mm² vagy 2 x 2,5 mm² vagy 1 x 4 mm² csatlakozónként
  • Minimális környezeti hőmérséklet: 0 ° C
  • Maximális környezeti hőmérséklet: +45 ° C
  • DIN méretek: 2 Modul
  • Minősítés: CE